Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Opas valaistussuunnitteluun" by Ilkka Pekanheimo * Book PDF Kindle ePub Free

Opas valaistussuunnitteluun

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Opas valaistussuunnitteluun
  • Author : Ilkka Pekanheimo
  • Release Date : January 03, 2018
  • Genre: Lifestyle & Home,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5995 KB

Description

Opas valaistussuunnitteluun antaa evÀitiÀ koti- ja työympÀristön valaistussuunnitteluun.

Oppaassa ravistellaan perinteistÀ valaistuskÀytÀntöÀ. Se kÀsittelee valaistusta tavanomaisesta poiketen korostaen pÀivÀnvalon kaltaisen valon merkitystÀ, unohtamatta kynttilÀn valonkaan luomaa tunnelmaa. TÀmÀn oppaan ja antamieni valaistusneuvojen avulla voidaan kodin valaistus suunnitella niin pitkÀlle, ettÀ sen voi antaa sÀhkösuunnittelijan ja -asentajan toteutettavaksi. TÀmÀ on edullisin tapa saada kotiin sellainen valaistus, jossa viihtyy vielÀ vanhanakin.



Oppaassa korostuu lapsiturvallisuus, aikuisia ja vanhuksia unohtamatta, kuten myös hÀikÀisyn esto sekÀ sisustuksen vÀrien oikea nÀkyminen. lhmiskeskeinen valaistus on nykyaikaa. NiinpÀ se on tÀssÀ oppaassa voimakkaasti esillÀ. NÀitÀ ohjeita noudattamalla luodaan myös heikkonÀköisille ja nÀkövammaisille laadukas valaistusympÀristö, josta voidaan nauttia vuosikymmeniÀ.

Oppaassa esitellÀÀn uusi tapa tuoda aitoa pÀivÀnvaloa sisÀlle. SiitÀ seuraa, ettÀ arkkitehdin ei tarvitse enÀÀ kiinnittÀÀ suurtakaan huomiota ilmansuuntiin, sillÀ nyt saadaan ensimmÀistÀ kertaa talon pohjoispuolellekkin niin paljon pÀivÀnvaloa kuin halutaan.


Free PDF Books "Opas valaistussuunnitteluun" Online ePub Kindle